Pasty i Przystawki

Przystawki

Portobello Nadziewane Warzywami z Mozzarellą 

Prostei Zdrowe Przekąski z Bazylią w Roli Głównej

Kwiaty Cukinii Nadziewane Serem Ricotta i Pistacjami

Ciastka Francuskie ze Szpinakiem i Serem Gruyere

Dietetyczne Sajgonki Ryżowe z Tofu z Sosem z Mango i Sezamem 

Bagietka z Kozim Serem i Winogronami

Bagietka z Tymiankowym Kozim Serem i Brzoskwinią

Pasty I Dipy 

Dip z Białą Fasolą, Serkiem Ricotta i Awokado 

Orientalny Hummus

Zdrowe Guacamole

Pasta z Zielonego Groszku Awokado i Miętą

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>